27 hektár szőlőterületen termelünk szőlőt. Területeink nagy részét az egerszóláti határba telepítettük, ahol a legnagyobb egybefüggő terület a 16 ha nagyságú Szarvas-dűlő, mely egyedi fekvésű és kiváló talaj adottságokkal rendelkezik. Éppen ezért, erre a területre a borászat meghatározó fajtáit telepítettük.

 

Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah, Alibernet, Pinot Noir, Olaszrizling. A kellemes illatokkal rendelkező Cserszegi Fűszeres a Paptetőn terem 1,8 ha területen. A szóláti Tóbérc-dűlőben öreg Merlot és Kékfrankos, valamint új ültetvényben egy fajtakísérlet Viogniere és egy régi álom a Furmint lett telepítve.

 

A tó felett elhelyezkedő dűlőben a Furminttól a speciális mikroklíma miatt egyes években aszúsodást várunk. Ugyanezen a területen a közeljövőben egy 7 ha terület telepítése történik meg Olaszrizling, Sauvignon Blanc,Tramini,Szürkebarát, Chardonnay, Kadarka fajtákkal. Eger egyik legszebb fehérboros dűlőjében az Almagyaron 2,4 hektáron Leányka terem.

 

Fehér szőlők 6-8 t / hektár, a kékszőlők pedig 4-5 tonna / hektár terhelés mellett szüreteljük. Elsődleges cél a teljes érésben történő szüret. Bizonyos fajtáknál mint a Hárslevelű vagy a Turán a túlérett, töppedt, esetleg az aszúsodott szőlőre törekszünk.