Categories: 1

A pincészet nagy hangsúlyt fektet a tradicionális magyar fajtákra, köztük a Cserszegi Fűszeresre is, amelyet Bakonyi Károly hozott létre, Irsai Olivér és Piros Tramini fajták keresztezésével, 1960-ban. Ez a borunk két muskotály családba tartozó fajta házasításával született, reduktív technológiával. Kellemes bodzavirággal és tipikus muskotály illattal rendelkezik. Hosszú évek kísérletezései alapján ezt a borunkat úgy készítettük, hogy a maradék cukortartalmat az erjedés leállításával érjük el. Kellemes kísérője lehet
desszerteknek, de önállóan fogyasztva is egy kellemes élményt nyújthat a fogyasztójának.
Alkoholtartalom: 12,99 %

Cukortartalom: 22,7 g/l

Savtartalom: 5,4 g/l

Cukormentes extrakt: 20,6 g/l

Ajánlott fogyasztás: 12-13 °C